stormscreative

workshops

Workshops brushlettering & handlettering

Back to All Events

Brushlettering workshop De Kwekerij

  • De Kwekerij 72 Wolvertemsesteenweg Grimbergen, Vlaanderen, 1850 Belgium (map)

Tijdens deze workshop brushlettering gaan we aan de slag met speciale stiften waarmee je – na wat oefening – mooie letters op papier tovert. Heb je nog geen ervaring met (hand- of) brushlettering? Geen probleem! De workshop is volledig gericht op beginners. We bekijken stap voor stap de techniek en verschillende letterstijlen.

Eens je de basis onder de knie hebt kan je met de brushpen alle kanten uit. Maak unieke (verjaardags)kaartjes, gebruik de techniek in je bullet journal of werk je favoriete quote uit.

Er worden verschillende types brushpennen voorzien zodat je tijdens de workshop naar hartelust kan experimenteren. Let op: eens je bezig bent met brushlettering kan je niet meer stoppen. Daarom ga je naar huis met een werkboekje om achteraf nog (veel) te oefenen!

Klik hier voor meer informatie!

99E9CEA1-E6BD-435B-BD6A-43E76684AAD5.JPG
Earlier Event: March 18
Workshop handlettering CC De Borre
Later Event: March 16
Handlettering bij Atmosfaere (Lier)