stormscreative

workshops

Workshops brushlettering & handlettering

Back to All Events

Workshop brushlettering bij Atmosfaere in Lier

Tijdens deze workshop brushlettering gaan we aan de slag met speciale stiften waarmee je – na wat oefening – mooie letters op papier tovert. Heb je nog geen ervaring met (hand- of) brushlettering? Geen probleem! De workshop is volledig gericht op beginners. We bekijken stap voor stap de techniek en verschillende letterstijlen.

Eens je de basis onder de knie hebt kan je met de brushpen alle kanten uit. Maak unieke (verjaardags)kaartjes, gebruik de techniek in je bullet journal of werk je favoriete quote uit.

Er worden verschillende types brushpennen voorzien zodat je tijdens de workshop naar hartelust kan experimenteren. Let op: eens je bezig bent met brushlettering kan je niet meer stoppen. Daarom ga je naar huis met een werkboekje om achteraf nog (veel) te oefenen!

Tijdens de workshop geniet je van een stuk gebak, een drankje én 10% korting op je aankopen in de winkel. Je kan er naast boeken over hand- en brushlettering, (brush)pennen, fineliners en schetsboeken ook andere mooie papierwaren, geschenken en decoratie vinden!

Datum: Zondag 7 oktober  (14-17u).
Prijs: 55 euro (inclusief materiaal om te gebruiken, boekje, hapje en drankje)
Inschrijven: Klik HIER om naar de website van Atmosfaere te gaan om je in te schrijven. 

Earlier Event: October 6
Lettering workshop Atmosfaere
Later Event: October 13
Brushlettering workshop De Kwekerij