stormscreative

workshops

Workshops brushlettering & handlettering

Back to All Events

Workshop handlettering CC De Borre

  • CC de Borre 10 Speelpleinstraat Bierbeek, Vlaanderen, 3360 Belgium (map)

Heb je al sinds je kindertijd geen potlood meer vastgenomen? Kom gerust af. Of ben je een grafisch vormgever die een nieuwe techniek wil aanleren? Ook meer dan welkom. Als je zin hebt om iets bij te leren over de mogelijkheden van letters tekenen, om met verschillende pennen aan de slag te gaan, en vooral om met een hapje en een drankje een gezellige namiddag te beleven, dan is deze workshop iets voor jou.

Na een introductie over handletters, decoratievormen en materiaalkeuze oefen je een aantal tekentechnieken. Nadien vertrek je van een leeg blad en leer je hoe je een zelfgekozen quote omzet naar een mooi ontwerp. Je hebt enkel potlood, gom, pen en papier nodig, je computer mag je thuislaten. Heb je een specifieke stijl op Pinterest of Instagram gespot? Neem gerust een voorbeeldje mee. Na vier uur workshop heb je je persoonlijke boodschap in handen en krijg je een werkboekje met tips en tricks mee om thuis verder aan de slag te gaan.

Klik hier voor meer informatie!

Earlier Event: March 17
Lettering workshop bij Arte-Mise
Later Event: September 1
Brushlettering workshop De Kwekerij