stormscreative

workshops

Workshops brushlettering & handlettering

Back to All Events

Workshop handlettering Het KAF

Handlettering is HOT. Van magazines tot raamtekeningen en instagram of pinterest: je vindt het overal. Tijdens de lettering-workshop vertrekken we van een leeg blad en leer je hoe je een zelfgekozen quote kan omzetten naar een mooi ontwerp. Een computer is hierbij niet nodig, met potlood, papier en gom komen we al heel ver. De workshop bestaat uit verschillende stappen waarin we onder andere materiaalkeuze, script- en brushlettering en decoratievormen bekijken. Je gaat naar huis met een mooi resultaat, een werkboekje en de nodige tips en tricks om thuis zelf aan de slag te gaan.

  • Aantal deelnemers: min 8 - max 10 personen.
  • Prijs? 75 euro.
  • Inschrijven? Mail je naam + e-mailadres + gsm-nummer naar an-sofie@hetkaf.be! 
Earlier Event: March 8
Workshop handlettering Het KAF
Later Event: March 17
Lettering workshop bij Arte-Mise