stormscreative

workshops

Workshops brushlettering & handlettering

Back to All Events

Lettering workshop De Kwekerij

  • De Kwekerij 72 Wolvertemsesteenweg Grimbergen, Vlaanderen, 1850 Belgium (map)
IMG_9465_1.jpg

Handlettering is de dag van vandaag helemaal populair. Van magazines tot raamtekeningen en instagram of pinterest: je vindt het overal. Tijdens de lettering-workshop vertrekken we van een leeg blad en leer je hoe je een zelfgekozen quote kan omzetten naar een mooi ontwerp. Een computer is hierbij niet nodig, met potlood, papier en gom komen we al heel ver. De workshop bestaat uit verschillende stappen waarin we onder andere materiaalkeuze, script- en brushlettering en decoratievormen bekijken. Je gaat naar huis met een mooi resultaat, een werkboekje en de nodige tips en tricks om thuis zelf aan de slag te gaan.

IMG_9500.jpg

De workshop duurt vier uur en kost 75 euro. Hierbij zijn materiaal, werkboekje en stift inbegrepen. Schrijf je in voor de workshop handlettering door een mail te sturen naar ninavincx@gmail.com. 

Foto's: De Kwekerij

IMG_9549.jpg
IMG_9476_1.jpg
Earlier Event: October 28
Lettering workshop De Kwekerij
Later Event: February 3
Lettering workshop Atmosfaere