stormscreative

workshops

Workshops brushlettering & handlettering

Back to All Events

Lettering workshop Plek Leuven

Mooie handgetekende letters zie je tegenwoordig overal. In magazines, raamtekeningen en op Instagram wemelt het van de mooie handschriften en tekeningen. In deze workshop leren we je hoe je zelf aan de slag gaat met al die mooie letters. We starten met een leeg blad en werken rond materiaalkeuze, brushlettering en ontwerp. We tekenen woorden opnieuw en opnieuw tot een mooi resultaat bekomen wordt en je je eigen gekozen quote netjes in een origineel ontwerp kan gieten. Er zijn geen beperkingen: stijlen combineren, illustreren, ... Het kan allemaal! Een computer is niet nodig. Met potlood, gom en papier komen we al heel ver.

De workshop duurt vier uur en kost 75 euro. Meer informatie (of inschrijven) kan je terugvinden op de website van PLEK onder 'workshops'.

Earlier Event: September 7
Lettering workshop Mechelen
Later Event: October 21
Lettering workshop Stanley/Stella