stormscreative

workshops

Workshops brushlettering & handlettering

Back to All Events

Lettering workshop Atmosfaere

  • Atmosfaere 133 Antwerpsestraat Lier, Vlaanderen, 2500 Belgium (map)

Handlettering is de dag van vandaag helemaal populair. Van magazines tot raamtekeningen en instagram of pinterest: je vindt het overal. Tijdens de lettering-workshop vertrekken we van een leeg blad en leer je hoe je een zelfgekozen quote kan omzetten naar een mooi ontwerp. Een computer is hierbij niet nodig, met potlood, papier en gom komen we al heel ver. De workshop bestaat uit verschillende stappen waarin we onder andere materiaalkeuze, script- en brushlettering en decoratievormen bekijken. Je gaat naar huis met een mooi resultaat, een werkboekje en de nodige tips en tricks om thuis zelf aan de slag te gaan.

De workshop duurt vier uur en kost 65 euro. Hierbij zijn materiaal, werkboekje en stift inbegrepen. Klik HIER voor meer informatie.

Earlier Event: December 9
Lettering workshop De Kwekerij
Later Event: March 8
Workshop handlettering Het KAF