stormscreative

workshops

Workshops brushlettering & handlettering

Back to All Events

Lettering workshop De Kwekerij

  • De Kwekerij 72 Wolvertemsesteenweg Grimbergen, Vlaanderen, 1850 Belgium (map)

Handlettering is de dag van vandaag helemaal populair. Van magazines tot raamtekeningen en instagram of pinterest: je vindt het overal. Tijdens de lettering-workshop vertrekken we van een leeg blad en leer je hoe je een zelfgekozen quote kan omzetten naar een mooi ontwerp. Een computer is hierbij niet nodig, met potlood, papier en gom komen we al heel ver. De workshop bestaat uit verschillende stappen waarin we onder andere materiaalkeuze, script- en brushlettering en decoratievormen bekijken. Je gaat naar huis met een mooi resultaat, een werkboekje en de nodige tips en tricks om thuis zelf aan de slag te gaan.

De workshop duurt vier uur en kost 75 euro. Hierbij zijn materiaal, werkboekje en stift inbegrepen. Schrijf je in voor de workshop handlettering door een mail te sturen naar ninavincx@gmail.com. 

Earlier Event: October 21
Lettering workshop Stanley/Stella
Later Event: December 9
Lettering workshop De Kwekerij