stormscreative

workshops

Lettering is de dag van vandaag helemaal populair. Van magazines, raamtekeningen tot Instagram: je vindt het overal. Voor handlettering is niet alleen techniek nodig, maar ook een gevoel voor letters. We tekenen woorden opnieuw en opnieuw tot een mooi resultaat bekomen wordt. Er zijn geen beperkingen: stijlen combineren, illustreren, ... Het kan allemaal! Een computer is niet nodig. Met potlood, gom en papier komen we al heel ver. Ook materiaal en brushlettering komen aan bod.


Lettering workshop De Kwekerij
Oct
28
1:00 PM13:00

Lettering workshop De Kwekerij

LAATSTE PLAATSEN - Deze nieuwe lettering workshop gaat door bij De Kwekerij in Grimbergen. De workshop duurt vier uur en kost 75 euro. Hierbij zijn materiaal, werkboekje en stift inbegrepen. Schrijf je in voor de workshop handlettering door een mail te sturen naar ninavincx@gmail.com. 

View Event →
Lettering workshop Grasheide
Jul
29
1:00 PM13:00

Lettering workshop Grasheide

Deze workshop is een samenwerking tussen Het Kaf en Geshaa Congé Beach Café. Let wel op, want de workshop gaat dus niet door in Het Kaf zelf. De workshop duurt vier uur en kost 74 euro. Hierbij zijn materiaal, werkboekje en stift inbegrepen. Inschrijven kan door je naam, e-mailadres en gsm-nummer te mailen naar an-sofie@hetkaf.be!

View Event →